Cautare

2123 de rezultate pentru "sexavocata martis biatrice divorteaza galati" (8.10 secunde)
Curtea de Apel Galati urmeaza sa se pronunte asupra legalitatii Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind amanarea datei pentru alegerile europarlamentare, dupa ce o femeie, somera, a contestat acest act normativ, ea fiind asistata de avocatul Mihai Boldea, purtatorul de cuvat al PD Galati.
Parlamentarii de Galati sint mindri ca pensionarii din orasul nostru au reusit sa convinga Cabinetul Tariceanu sa aduca modificari la actele normative care fac referire la calcularea valorii punctului de pensie si sa promita ca in scurt timp va face mai mult.
Guvernul a cerut ieri Curtii de Apel Galati stramutarea procesului pe care i l-a intentat o croitoreasa, care a reclamat ca amanarea euroalegerilor i-a incalcat drepturile cetatenesti si ca viata ei ar fi fost alta daca aceste alegeri ar fi avut loc la data stabilita initial.
Ar mai trebui precizat aici si ca trei dintre pionierii PLD de la Galati au fost exclusi din biroul de conducere judetean.
Cert e ca pe cit de usor s-au spalat pe miini de hotaririle mai sus mentionate, pe atit de repede au fost readusi cu picioarele pe pamint de Tribunalul Galati, care a obligat vineri trei dintre consiliile locale sa adopte hotarirea privind spatiile medicale, fiind vorba despre comunele Baneasa, Cosmesti si Suceveni.
Cele mai importante evenimente Evenimentul numarul unu al saptaminii politice a fost fara nici o indoiala reprezentat de vizita la Galati a presedintelui executiv al PNG, Dan Pavel, considerat a fi principalul "vinovat" de ascensiunea politica a lui Gigi Becali.
Secretarul de stat si-a continuat discursul spunind ca regreta faptul ca PNL Galati nu se poate lauda, precum alte organizatii politice din tara, cu primari de 21 de ani.
Curtea de Apel Galati a respins vineri recursul formulat de filiala galateana a Partidului Conservator (PC) impotriva deciziei Tribunalului Galati privind mentinerea in functie a consilierului local Marian Popa, hotarirea fiind definitiva si irevocabila.
Asta pentru ca vicepresedintele partidului, Lavinia Sandru, a venit la Galati pentru a promova campania PIN "In Europa, dar nu asa". ... Sincer sa fiu, nu mai stiu cine este seful PNTCD de la Galati dupa ce Adrian Smarandoiu a plecat la PNG.
Dumitru Nicolae are o mare problema cu "Monitorul de Galati". ... Ea a fost intoarsa in mod intentionat ca sa fie filmata mai bine", si-a dat cu parerea ieri edilul sef despre unul dintre articolele aparute in "Monitorul de Galati".
Fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Alexandru Galiatatos, a demisionat din functia de vicepresedinte al Organizatiei Judetene Galati, dupa ce s-a dovedit ca a fost informator al Securitatii. ... Anuntul demisiei a fost facut de Victor Paul Dobre, presedintele PNL Galati.
Dupa ce zilele trecute abia a aparut ideea infiintarii unui cartier chinezesc, Organizatia Judeteana a Partidului Liberal Democrat se exprima clar impotriva proiectului anuntat de primarul Dumitru Nicolae de a facilita crearea celei mai mari comunitati chinezesti din sud-estul Europei la Galati.
Din partea PSD Galati candideaza pentru europarlamentare Adriana Silvia Ticau, europarlamentar, care se afla pe pozitia a sasea pe lista partidului din care face parte.
Din partea PSD Galati candideaza pentru europarlamentare Adriana Silvia Ticau, europarlamentar, care se afla pe pozitia a sasea pe lista partidului din care face parte.
Sambata seara, in sala de conferinte a Hotelului "Galmondo", o parte din membrii si conducerea filialei locale a Partidului Liberal Democrat Galati s-a intrunit pentru a discuta despre ce este de facut in urmatoarele doua saptamani, cat a mai ramas pana la scrutinul de la 25 noiembrie.
Candidatul PD Galati la alegerile pentru Parlamentul European, Constantin Dumitriu, crede ca problema minoritatii rrome nu se rezolva prin marginalizarea acesteia, ci prin identificarea problemelor cu care populatia de aceasta etnie se confrunta si rezolvarea lor.
Constantin Telegan, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului National Taranist Crestin Democrat, spune ca abia la sfarsitul lunii ianuarie PNTCD isi va anunta candidatul pentru Primaria Galati.
Consiliul Judetean (CJ) intentioneaza sa foloseasca toate caile legale pentru a obtine functia de consilier judetean, ocupata de presedintele Partidului Ecologist Galati, Ion Stefan, dupa ce Tribunalul Galati a decis initial ca anularea mandatului sau printr-o hotarare a forului deliberativ judetean nu a fost legala.
Consiliul Judetean (CJ) intentioneaza sa foloseasca toate caile legale pentru a obtine functia de consilier judetean, ocupata de presedintele Partidului Ecologist Galati, Ion Stefan, dupa ce Tribunalul Galati a decis initial ca anularea mandatului sau printr-o hotarare a forului deliberativ judetean nu a fost legala.
In aceeasi situatie este si deputatul liberal Emil Strunga, care avea la inceputul anului trecut un apartament in Galati si doua locuinte la Vaslui si un cont frumusel in banca, ceva mai subtirel totusi fata de 2006, cand avea in posesie si doua autoturisme, linie pe care se afla inca din 2005.
google-analytics.com